Skip to main content

Vaakgestelde vragen

Wanneer ik FitVos opstart ontvang ik de volgende foutmelding:
Controleren op updates van FitVos is niet mogelijk!
FitVos is niet in staat de rest van het programma op te halen via het internet. Hoogstwaarschijnlijk wordt poort 21 (FTP) op uw internetverbinding geblokkeerd of heeft u geen verbinding met het internet.
Welke apparatuur heb ik nodig voor het samenstellen van een testbatterij die het mogelijk maakt om de FysioFitheidScan goed uit te kunnen voeren?
Minimale uitrustingseisen zijn: Weegschaal (0,1 kg nauwkeurig; 150 kg); Lengte meter; Huidplooidiktemeter; Omvangmeetlint; BIA impedantie meter; Condylenmeter; Ijkgewicht; Metronoom; Fietsergometer; Sprongmat; Handknijp dynamometer; Hartslagmeter(s); Meetformulieren;Boek “Ergometrie en Trainingsbegeleiding”(Dr.J.A.Vos,6de druk,2007,Uitg.NPI,Amersfoort); PC/Laptop voor dataverwerking met Fitvos software.
Waar kan ik basismateriaal voor het uitvoeren van Fitvos verkrijgen?

Dat kan o.a. bij de Firma PGB, P.O.Box 336, 1400 AH Bussum.
Website: www.pgb.net. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tel : 035-692 3300 ; Fax : 035-692 3371.

Wat omvat de ‘uitgebreide’ versie van FitVos?
Naast de Basisversie van Fitvos komt er in de loop van dit jaar (2013) een meer uitgebreide FitVos versie die het mogelijk maakt om niet alleen de meetgegevens te verwerken en te toetsen aan Normwaarden, maar deze versie geeft ook de mogelijkheid om alle Normwaarden te raadplegen, een conclusie te trekken en geeft op basis van de uitkomsten een trainingsadvies. Men kan dan de cliënt / patiënt helpen met een persoonlijk gericht programma naar keuze.
Hoe maak ik een back-up van FitVos?
U kunt een back-up maken van FitVos door de complete installatiemap (meestal C:\FitVos) op te nemen in de back-up procedure van uw organisatie of deze te kopiëren naar een veilige locatie. In deze map zit zowel het programma als de database met uw ingevoerde gegevens.